Rijopleidingen bij Verkeersschool Weber in Veghel

Verkeersschool Weber in Veghel biedt een scala aan verschillende rijopleidingen voor de beginnende bestuurder en voor hen die hun kennis willen opfrissen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vraag meteen een les aan. Bel 0413-353991

AUTORIJLESSEN

Met rijlessen bij Verkeersschool Weber heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs op zak. De lessen worden gegeven door Merlin en Miranda Weber. Merlin heeft al meer dan 35 jaar ervaring als rijinstructeur en ook Miranda begeleidt al 18 jaar lang mensen naar hun rijbewijs. Tegenwoordig kun je al rijlessen volgen als je 16,5 jaar oud bent, op je 17e verjaardag meteen examen doen en tot je 18e met een begeleider naast je de weg op.

Tarieven per 1-1-2024

Les van 1 uur € 63,--

Les van 1,5 uur € 95,--

Tussentijdse toets € 285,--

Examen € 295,--

Faalangst examen € 340,--

Meld je aan

MOTORRIJLESSEN

Liever op twee wielen dan op vier? Stap op de motor en leer de kneepjes van het motorrijden van Merlin of van een van onze andere professionele KNMV-instructeurs. Samen met jouw rijleraar bereid je je voor op het examen. Ook als je kampt met rijangst of faalangst is rijles bij Verkeersschool Weber een goede keuze. Bij ons leer je je angst onder controle te krijgen.

Tarieven per 1-1-2024

Les van 1 uur € 65,--

Les van 1,5 uur € 98,--

AVB € 180,--

AVD € 300,--

Schrijf je in

THEORIE

Onderschat de theorie niet!

 

De theorie is een belangrijk onderdeel van de rijopleiding, dus het is verstandig om daar voldoende tijd in te investeren. Tijd die je nodig hebt om de stof onder controle te krijgen. En belangrijker nog, om ervoor te zorgen dat de theorie jouw langetermijngeheugen bereikt en blijft hangen.

 

Theorie is er niet alleen om de regels te leren maar vooral te leren hoe ze worden toegepast en wat de achtergronden ervan zijn. 

Tips voor het behalen van je theorie-examen

- Lees het theorieboek een paar keer goed door
- Maak eventueel een samenvatting
- Oefen examentrainingen

 

Bovendien hoef je met gedegen theoriekennis vaak minder praktijklessen te volgen. 

 

Tarieven

Gratis bordentrainer-app

Theorieboek Wegwijzer in het verkeer personenauto € 15,--

Theoriekaart 1000 credits € 15,--

Theorie examen reserveren op www.mijncbr.nl

OPFRISCURSUS

Heb je na het halen van je rijbewijs te weinig gereden en ben je onzeker over je rijkunsten? Denk je dat je de verkeersregels niet meer zo goed kent en ben je bang dat je voor elk stoplicht de auto af laat slaan? Nergens voor nodig.

Rijden is niet moeilijk, maar je moet wel af en toe de weg op om je zeker te blijven voelen. Ben jij nog niet zo ver? Volg dan de opfriscursus van Verkeersschool Weber in Veghel. In één of meer rijlessen kijken we naar je rijkwaliteiten en geven we je tips. Met elke les groeit je zelfvertrouwen!

Tarieven per 1-1-2024

Les van 1 uur € 63,--

Les van 1,5 uur € 95,--

Geef je op