Rijopleidingen bij Verkeersschool Weber in Veghel

Verkeersschool Weber in Veghel biedt een scala aan verschillende rijopleidingen voor de beginnende bestuurder en voor hen die hun kennis willen opfrissen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vraag meteen een les aan. Bel 0413-353991

AUTORIJLESSEN

Met rijlessen bij Verkeersschool Weber heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs op zak. De lessen worden gegeven door Merlin en Miranda Weber. Merlin heeft al meer dan 35 jaar ervaring als rijinstructeur en ook Miranda begeleidt al 18 jaar lang mensen naar hun rijbewijs. Tegenwoordig kun je al rijlessen volgen als je 16,5 jaar oud bent, op je 17e verjaardag meteen examen doen en tot je 18e met een begeleider naast je de weg op.

Tarieven

Proefles 1 uur € 54,--


Les van 1 uur € 54,--

Les van 1,5 uur € 81,--

Tussentijdse toets € 235,--
Examen € 265,--
Faalangst examen € 300,--

Meld je aan

MOTORRIJLESSEN

Liever op twee wielen dan op vier? Stap op de motor en leer de kneepjes van het motorrijden van Merlin of van een van onze andere professionele KNMV-instructeurs. Samen met jouw rijleraar bereid je je voor op het examen. Ook als je kampt met rijangst of faalangst is rijles bij Verkeersschool Weber een goede keuze. Bij ons leer je je angst onder controle te krijgen.

Tarieven

Proefles 1 uur € 57,--


Les van 1 uur € 57,--
Les van 1,5 uur € 85,--
AVB € 160,--
AVD € 275,--

Schrijf je in

THEORIELESSEN

Wie heeft voorrang? Wat betekent dit bord? Met voorbeelden uit de praktijk leren we jou de verkeersregels voordat je de weg opgaat. In ons speciaal ingerichte leslokaal bereiden we je voor op het theorie-examen. Bovendien hoef je met gedegen theoriekennis vaak minder praktijklessen te volgen. De ervaring leert dat persoonlijke begeleiding bij theorielessen ertoe leidt dat je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt om je rijbewijs te halen.

De theorielessen zijn op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur.

Tarieven
Gratis bordentrainer-app
Theorieboek Wegwijzer in het verkeer personenauto € 15,--
Theoriekaart 1000 credits € 15,--
Theorielessen GRATIS voor eigen leerlingen

Meld je aan voor de theorieles Theorie examen reserveren op www.mijncbr.nl

OPFRISCURSUS

Heb je na het halen van je rijbewijs te weinig gereden en ben je onzeker over je rijkunsten? Denk je dat je de verkeersregels niet meer zo goed kent en ben je bang dat je voor elk stoplicht de auto af laat slaan? Nergens voor nodig.

Rijden is niet moeilijk, maar je moet wel af en toe de weg op om je zeker te blijven voelen. Ben jij nog niet zo ver? Volg dan de opfriscursus van Verkeersschool Weber in Veghel. In één of meer rijlessen kijken we naar je rijkwaliteiten en geven we je tips. Met elke les groeit je zelfvertrouwen!

Tarieven

Les van 1 uur € 54,--
Les van 1,5 uur € 81,--

Geef je op