Rijopleidingen bij autorijschool Weber in Veghel

Autorijlessen

Met rijlessen bij autorijschool Weber heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs op zak. De lessen worden gegeven door Merlin en Miranda Weber. Merlin heeft al meer dan 35 jaar ervaring als rij-instructeur en ook Miranda begeleidt al 18 jaar lang mensen naar hun rijbewijs.

Tegenwoordig kun je al rijlessen volgen als je 16,5 bent. Op je 17e verjaardag meteen examen doen en tot je 18e met een begeleider naast je de weg op.

Tarieven
Les van 1 uur € 49,--
Les van 1,5 uur € 73,--
Tussentijdse toets € 195,--
Examen € 240,--
Faalangstexamen € 285,--
 

Motorrijlessen

Liever op twee wielen dan op vier? Stap op de motor en leer de kneepjes van het motorrijden van Merlin of van een van onze andere professionele KNMV-instructeurs. Samen met jouw rijleraar bereidt je je voor op het examen. Ook als je kampt met rij-angst of faalangst is rijles bij Verkeerschool Weber een goede keuze. Bij ons leer je je angst onder controle te krijgen.

Tarieven
Les van 1 uur € 50,--
Les van 1,5 uur € 75,--
AVB € 145,--
AVD € 230,--

Theorielessen

Wie heeft er voorrang? Wat betekent dit bord? Met voorbeelden uit de praktijk leren we jou de verkeersregels voordat je de weg op gaat. In ons speciaal ingerichte leslokaal bereiden we je voor op het theorie-examen. Bovendien kun je met gedegen theoriekennis vaak met minder praktijklessen af. De ervaring leert dat persoonlijke begeleiding bij theorielessen ertoe leidt, dat je uiteindelijk minder rijles nodig hebt om je rijbewijs te halen.

De theorielessen zijn op maandagavond van 18.30u tot 19.30u

Tarieven
Gratis bordentrainer app
Theorieboek Wegwijzer in het verkeer personenauto € 15,--
Theoriekaart 1000 credits € 15,--
Theorielessen GRATIS voor eigen leerlingen

Opfriscursus

Heb je na het halen van je rijbewijs te weinig gereden en ben je onzeker over je rijkunsten? Denk je dat je de verkeersregels niet meer zo goed kent, en ben je bang dat je voor elk stoplicht de auto af laat slaan? Nergens voor nodig. 

Rijden is niet moeilijk, maar je moet wel af en toe de weg op om je zeker te voelen. Ben jij nog niet zo ver? Volg dan de opfriscursus van autorijschool Weber in Veghel. In één of meer rijlessen kijken we naar je rijkwaliteiten en geven we je tips. Met elke les groeit je zelfvertrouwen!
 

Tarieven
Les van 1 uur € 49,--
Les van 1,5 uur € 73,--